Intergreen-mandisplay.jpg
Intergreen-headline-s-spath.jpg

We deliver your success.

Enig idee waarom de ene shopper kiest voor dat kleurrijke premium boeket, terwijl de ander interesse heeft in een bosje tulpen of een bloeiende kamerplant? Wij wel! Want wij kennen de consument, we weten wat hen beweegt bij de aankoop van bloemen en planten.

De markt is volop in beweging en wij bewegen mee. Omdat we onze klant van binnen en van buiten heel goed kennen en ze optimaal ontzorgt door onze deskundige aanpak. Hierbij zijn we door ons wereldwijde netwerk van partnerkwekers altijd in staat de juiste producten te vinden en onder de beste omstandigheden te leveren. Als Category Leader gaan we nog een stap verder met bijvoorbeeld assortimentsvoorstellen per shoppertype en de meest aantrekkelijke vormen van presentatie. Want het succes van onze klanten is ons succes!

Innovatie zit in ons DNA. Zo waren we de eersten met succesvol zeetransport van bloemen vanuit Colombia en Kenia omdat we het logistieke proces en de productkennis optimaal op orde hebben.

We gaan altijd een stap verder ‘to deliver your success’. En dat geldt niet alleen voor klanten als Tesco, maar ook voor onze partnerkwekers en collega’s!

Lees meer over onze partners in succes

meer info »
Intergreen-glasshouse.jpg