Intergreen-glasshouse.jpg
Intergreen-headline-s-tulipsredyellow.jpg

Partners in succes

Wij kijken naar de behoeften van de shopper. Daarop baseren wij onze boeketten en planten designs. Maar hier houdt het verhaal niet op. Nee, hier begint het pas. Want één van de belangrijkste behoeften van deze shopper is een vers product met een levensduur die aan de verwachting voldoet of overtreft.

Dat kunnen wij niet alleen, hier hebben we betrouwbare en professionele partners voor nodig.

Alleen de beste kwekers

Wij beschouwen onze kwekers als partners. Samen met hen zorgen we voor de beste producten voor de shopper. Dat start al bij de keuze van het geteelde assortiment. Kleurkeuze, teelttechnieken, kwaliteitskenmerken, specificaties, niets laten we aan het toeval over. Onze inkopers zijn echte product specialisten en ons kwaliteitsteam borgt het proces.

Dat is de reden dat we uitsluitend werken in partnerships met de beste kwekers ter wereld. Deze partnerships zijn waardevol en gaan vaak al 20 jaar terug. We helpen elkaar om continu het beste uit het product te halen. In de belangrijkste productiegebieden hebben we lokale kwaliteitsmanagers om het proces te borgen en te optimaliseren.

Supply chain partners

Evenzo belangrijk is de keten tussen kweker en supermarkt. Temperatuur management is hierbij essentieel. Samen met onze supply chain partners zorgen we voor een gecontroleerde en optimale keten. Geavanceerde technieken worden gebruikt om de temperatuur te regelen en te optimaliseren tijdens het transport, consolideren en assembleren van de producten.

Zo zorgen wij voor het meest verse product en een levensduur welke voldoet aan de verwachting.