Intergreenflowerbouquet.jpg
Intergreen-headline-s-dfg.jpg

Dutch Flower Group

Intergreen is familielid van Dutch Flower Group.

Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. We werken hard om onze klanten topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en / of planten aan te bieden. Elk bedrijf heeft zijn eigen focus op de klant en aanpak.

Dutch Flower Group bedrijven exporteren naar meer dan 60 landen. Elke week vinden gemiddeld 75 miljoen snijbloemen, 10 miljoen samengestelde boeketten en 5 miljoen planten hun weg naar de consument.

Dutch Flower Group is op 1 januari 1999 ontstaan uit een fusie tussen de exportbedrijven OZ Group (gestart in 1959) van de familie Van Zijverden en de Van Duijn Groep (gestart in 1969) van de familie Van Duijn. Iedere werkmaatschappij was specialist binnen het eigen marktsegment en de fusie is tot stand gekomen uit kracht. Kracht om samen te werken, om kennis te delen en markten gericht te benaderen. Deze structuur vormt nu nog het fundament voor de huidige organisatie waarbij specialisatie, schaalvergroting, cost leadership en kwaliteit van de medewerkers de onderscheidende krachten zijn.

Dutch Flower Group, Making life colourful

Dutch Flower Group corporate movie