Intergreen-desk-hand.jpg

Wij zijn al ruim 30 jaar leverancier van bloemen en planten aan Engelse supermarkt ketens. Met een omzet van ruim 160 miljoen euro en 350 medewerkers in binnen- en buitenland, zijn we één van de grootste bedrijven binnen Dutch Flower Group (de grootste bloemen- en plantenexporteur in Nederland). Vanuit ons hoofdkantoor in Honselersdijk, vestigingen in Engeland en Ierland en met ons team in Kenia en Colombia bedienen wij onze klanten. Deskundigheid, betrouwbaarheid en innovatie zijn de kernwaarden van waaruit wij handelen.

Intergreen-headline-s-spath.jpg

We deliver your success

Enig idee waarom de ene shopper kiest voor dat kleurrijke premium boeket, terwijl de ander interesse heeft in een bosje tulpen of een bloeiende kamerplant? Wij wel! Meer informatie »

Intergreen-headline-s-tulipsredyellow.jpg

Partners in succes

Wij kijken naar de behoeften van de shopper. Daarop baseren wij onze boeketten en planten designs. Maar hier houdt het verhaal niet op. Nee, hier begint het pas. Meer informatie »

Intergreen-headline-s-lilyvasebqt.jpg

Deskundig, Betrouwbaar, Innovatief

Onze deskundigheid en professionaliteit zijn een begrip in de branche. Door middel van training en opleiding blijven we onze kennis en ervaring uitbreiden en daarnaast investeren we in persoonlijke groei en ontwikkeling. Meer informatie »

Intergreen-headline-s-whitebqt.jpg

Historie

Hier vind je meer informatie over onze bloemrijke historie. Meer informatie »

Intergreen-headline-s-dfg.jpg

Dutch Flower Group

Intergreen is familielid van Dutch Flower Group, een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. Meer informatie »