Kwekers, onze partners in succes

Zonder goede partners geen succes. Als betrouwbare schakel in de handel van bloemen en planten, streven wij naar langdurige partnerships met een selectie van de beste kwekers. Zij helpen ons en wij helpen hen om continu de beste producten te leveren.
Meer info »

Succesvol in zeevracht

Innovatief denken zit in ons DNA. We zijn continu bezig met het vernieuwen van onze producten en processen. Hierdoor zijn we in staat om succesvol bloemen via zee te transporteren vanuit Colombia en Kenia.


Zeevracht in de praktijk

How we deliver your success

Enig idee waarom de ene shopper kiest voor dat kleurrijke premium boeket, terwijl de ander interesse heeft in een bosje tulpen of een bloeiende kamerplant? Wij wel! Want wij kennen de consument, we weten wat hen beweegt bij de aankoop van bloemen en planten.

Lees meer over onze unieke werkwijze »
Intergreen-family-plant.jpg
categoryleader.png

Category Leader

Wij leveren toegevoegde waarde door het ontzorgen van onze klanten

world

Global & Local network

Ons wereldwijde sourcing model maakt ons uniek. Wij zijn maatschappelijk betrokken en leveren een actieve bijdrage aan lokale initiatieven en activiteiten.

leaf

Ketenbeheersing

Wij blinken uit in het ontwikkelen en managen van de meest efficiënte en optimaal geconditioneerde ketens: technical & operational excellence

gears

Innovatie

We lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de branche en behouden zo de voorsprong. Stilstand is achteruitgang

Blijf op de hoogte

Tesco Fresh Supply Chain Award 2018 for Efficiencies and Innovation

Last Friday we attended Tesco Fresh Supplier Collaboration day. Besides the fantastic drive and ideas for further collaboration Intergreen was awarded with the… Meer informatie »