Making life colorfull

Vestigingen

hoofdkantoor Intergreen

Nederland - Honselersdijk
Het hoofdkantoor van Intergreen bevindt zich in Honselersdijk, het hart van de bloemen- en plantensector. Met meer dan 100 medewerkers streven wij er dagelijks naar de beste leverancier te zijn van bloemen- en plantenproducten aan supermarkten in het Verenigd Koninkrijk.

Intergreen UK

In het Verenigd Koninkrijk heeft Intergreen 3 moderne productielocaties voor het efficiënt verwerken van bloemen en planten.

Intergreen UK Ltd – Newport
Onze productielocatie in Newport is één van de meest geavanceerde en efficiënte locaties voor de productie van boeketten in Europa. In de productiehal met een grootte van 11.000m2 worden hier dagelijks door meer dan 250 medewerkers bloemen tot boeketten verwerkt.

Intergreen UK Ltd - Holbeach 
Onze locatie in Holbeach is een geavanceerd logistiek centrum. Met meer dan 300 medewerkers zorgen wij dagelijks voor het efficiënt verwerken van bloemen tot boeketten. 

Intergreen UK Ltd – Kirton
Onze locatie in Kirton is een logistiek centrum gespecialiseerd in het verwerken van planten en plantconcepten. Met een grootte van meer dan 5.000 m2 is er voldoende capaciteit om efficiënt te produceren, ook tijdens pieken.

Intergreen Colombia

Bogota / Medellin
Onze kantoren in Colombia zijn verantwoordelijk voor het borgen en begeleiden van producten uit Colombia en andere Zuid- en Midden-Amerikaanse landen. Ook hier worden relaties onderhouden met kwekers, veilingen en logistieke dienstverleners. In Colombia werken 3 personen.

Intergreen Kenia

Nairobi
De medewerkers van ons kantoor in Nairobi Kenia zijn verantwoordelijk voor het borgen en begeleiden van producten uit Afrika. Tevens worden relaties onderhouden met kwekers, veilingen en logistieke dienstverleners.